Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix Roses 2019

Suquet de peix

Suquet de peix

El guisat de peix és el protagonista de les jornades gastronòmiques de Roses del 18 al 27 d'octubre, on 15 restaurants de la localitat i rodalia oferiran menús entre 20 i 60 €, que reiventaran la recepta del suquet de peix i inclouran vins de DO Empordà.

El suquet de peix és plat que ha evolucionat molt; originàriament era a base de patates guisades amb morralla, les peces de peix menys cotitzades de la llotja, i ara incorpora peix de més qualitat com el rap, el mero, l'orada o el congre. 


En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: