Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

Nigiri flamejat amb salsa encebada i aroma de combo

Nigiri flamejat amb salsa encebada i aroma de combo

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid. El menú està compost per entrants i cuina japonesa, respectant la tradició del restaurant Balfegó i la seva passió per la tonyina roja. Veniu i delecteu el paladar amb l'exclusiu menú Michelin creat a quatre mans per l'apassionat de la gastronomia i cultura japonesa, Julián Mármol.
La Nit d'Estrelles Michelin es celebra mensualment a Tunateca Balfegó amb cuiners d'estrelles Michelin de tota Espanya. Els xefs convidats preparen un menú a 4 mans amb un professional del restaurant, oferint dues visions gastronòmiques unides per donar uns plats que combinen meticulositat i elegancia vers un dels productes gastronòmics més apreciats en l'alta cuina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto