Consells de cuina La Vanguardia

Mercat de la Terra de Slow Food

Mercat de la Terra octubre 2016

Mercat de la Terra octubre 2016

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada entre productors i consumidors. Tindrà lloc cada dissabte als Jardins de les Tres Xemeneies, al barri del Poble-sec, com s’havia fet fins ara. Aquesta iniciativa ha estat ben acollida per part de la ciutadania, que un cop més ha demostrat estar conscienciada amb l’alimentació sostenible. Hi podeu trobar productes gastronòmics de tota mena, però sempre de productors locals i apostant per la qualitat.

L’objectiu és facilitar la compra sostenible i, per tant, els aliments del mercat són de proximitat, de qualitat, de temporada, amb un preu just i produïts de manera respectuosa amb el medi ambient. D’altra banda, és un espai de convivència ciutadana i es realitzen una sèrie de tallers, xerrades, show-cookings i altres activitats. També hi ha una àrea dedicada als més menuts, l’espai Slow Kids, que es complementa amb l’oferta musical. Cada dissabte d'aquest mes d'agost faran una sardinada al mercat que anirà acompanyada d'altres activitats.

Programació de setembre

  • 2 de setembre: sardinada i percussió de la mà de Sergi Shine.
  • 9 de setembre:degustació de varietats antigues de tomàquets del vallès.
  • 16 de setembre: música Swing al mercat.
  • 23 de setembre: cheese al Mercat de la Terra.
  • 30 de setembre: taller de Toni Romero de The Quotidian Cook. 

MÉS INFORMACIÓ

Mercats de la Terra
Slow Food BCN

Jardins de les Tres Xemeneies

Av. del Parallel, 49.

08004 Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto