Preparació

  1. Per al sofregit blanc: talleu la ceba a daus i sofregiu-la amb l’oli i la sal fins que quedi transparent i comenci a caramel·litzar (40 min a foc mitjà, aproximadament).
  2. Per al brou: poseu tots els ingredients en fred en una olla i bulliu-los 2 h i 30 min. Coleu-lo i poseu-lo en una altra olla i torneu-lo a bullir. Desgreixeu-lo i poseu-lo al a punt de sal.
  3. En una cassola, poseu el sofregit blanc de ceba i la picada d’all i julivert. Poseu-ho al foc i quan estigui calent afegiu-hi l’arròs. Doneu-hi dues voltes i mulleu-ho amb el brou de pollastre calent.
  4. Coeu-ho tot uns 12 min i afegiu-hi la botifarra negra tallada a daus d'1 x 1 cm. Passats 2 min, incorporeu-hi la poma gala tallada a daus d'1 x 1 cm.
  5. Coeu-ho i acabeu-ho lligant l’arròs amb el formatge El Set ratllat i la nou de mantega.
  6. Munteu el plat disposant l’arròs en forma allargada i enllestiu-ho amb bastonets de poma granny smith.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat