Preparació

  1. Per al sofregit: netegeu la sípia i el calamar i reserveu-ne el fetge i la tinta. Escalfeu una cassoleta i afegiu-hi la sípia i el calamar tallat a daus d'1 cm.
  2. Escaliveu la pell dels pebrots i talleu-los en macedònia. 
  3. Escalfeu el recipient i afegiu-hi la ceba. Coeu-la molt lentament fins que agafi un color daurat intens.
  4. Afegiu-hi els alls fins, els concentrats, la nyora, el llorer i el sucre, i coeu-ho uns minuts. Barregeu-ho amb els ingredients del pas 1 i cuineu-ho uns 10 min més fins que aflori el greix.
  5. Per als calamarsons: netegeu els calamarsons i reserveu-los. 
  6. Rossegeu l'arròs en una paella i afegiu-hi el sofregit. Mulleu-lo amb el fumet i la tinta cuinada i bulliu-ho a foc mitjà. Afegiu-hi el corall de la sípia i salpebreu-ho.
  7. Paral·lelament, salteu els calamarsons per col·locar-los a la paella ja cuinada. Finalment, podeu refrescar l’arròs amb uns brots de germinats i uns punts de maionesa cítrica.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat