Preparació

  • Enfarineu els trossos de bacallà amb la farina d'arròs.
  • Poseu una cassola amb oli al foc, fregiu-hi el bacallà i afegiu-hi els alls secs laminats.
  • Quan el bacallà estigui fregit, afegiu-hi una cullerada de farina d'arròs, una culleradeta de pebre vermell i el fumet de peix.
  • Coeu-ho 10 min, afegiu-hi els 4 ous i tapeu-ho.
  • Quan passi el temps, apagueu el foc i deixeu la cassola tapada, perquè els ous s'acabin de coure.
  • Rectifiqueu-ho de sal i emplateu-ho.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat