El concurs

Aquest 2018, la redacció de la revista CUINA hem proposat una llista de 12 plats tradicionals d'àrees geogràfiques ben concretes: comarques, pobles o fins i tot barris. Són receptes que s'han fet conegudes arreu del país, però que sempre s'associen al topònim del seu lloc d'origen. Pensem que la riquesa de la cuina catalana rau en la suma d'aquestes singularitats.​​​​​

1
Quina és la dinàmica del concurs?
2
Quins premis pots guanyar?

Àpats a restaurants, estades en hotels, llibres, subscripcions, estris de cuina… Cada setmana hi haurà un centenar de premis disponibles que se sortejaran entre tots els votants d’El Plat Favorit dels Catalans.

3
Participació

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades​​ de Sàpiens SCCL.

Per participar en el concurs has de ser usuari registrat de Cuina.cat​, has de votar un dels plats en competició i t'has d'identificar abans d’emetre el teu vot.

Els participants poden votar-hi una vegada cada hora. Cada una de les participacions serà comptabilitzada en els sorteigs dels premis.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Sàpiens SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

4
Reclamació de premis

Un cop tancat el període de participació en cada una de les fases del concurs, l'equip de Sàpiens Publicacions farà un sorteig per escollir els guanyadors, tot seleccionant aleatòriament un usuari per a cada un dels premis.

Els noms dels guanyadors apareixeran publicats a la pàgina del concurs i per gaudir del premi és imprescindible que el reclamin enviant un correu electrònic a sapiens@sapienspublicacions.cat amb el seu nom, les seves dades de contacte i el premi o premis que han obtingut.

Passats set dies naturals després de fer-se públics els guanyadors al web del concurs, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

5
Canvis i modificacions

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us haurà de compensar. El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que ofereix el premi.

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats als 12 restaurants que han cuinat els plats finalistes, obres gastronòmiques de referència, estris de cuina... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
Sortegem àpats als 12 restaurants que han cuinat els plats candidats a Plat Favorit dels Catalans

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat