Preparació

  1. Deixeu el bull en remull a la nevera tota una nit.
  2. Fregueu-lo a consciència amb un raspall fort, renteu-lo i talleu-lo a trossets de 2 x 1 cm.
  3. Escaldeu el bull amb aigua bullent uns 5 min, escorreu-lo i fregueu-lo fort amb les mans a raig d’aixeta; repetiu l’operació fins que l’aigua d’escaldar el bull surti clara i neta.
  4. Poseu una olla al foc amb l’oli i, quan sigui roent, aboqueu-hi la picada deixatada amb una mica més d’oli.
  5. Sofregiu la picada durant 2 min, remenant-ho perquè no es cremi.
  6. Mulleu-ho amb aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi els trossos de bull; tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el bull sigui tendre.
  7. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, la cirereta i els cargols.
  8. Quan quedi poc perquè les patates siguin cuites, poseu-hi les mongetes i remeneu-ho sacsejant l’olla. 
  9. Rectifiqueu-ho de sal i picant.
  10. Ha de quedar una salsa bastant lligada.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat