Preparació

  1. Submergiu els cargols amb aigua abundant sota l’aixeta 5 minuts per netejar-los bé.
  2. Un vegada nets, poseu-los en una olla amb aigua i bulliu-los a foc fluix. S’ha de canviar l’aigua un mínim de dues vegades perquè deixin anar tota la bava i les impureses que tinguin.
  3. Poseu les carns salpebrades en una safata apta per al forn i enforneu-les fins que agafin un color daurat.
  4. Talleu la ceba, l’albergínia i el pebrot. Talleu els espinacs i poseu-los amb les verdures a ofegar en una paella amb oli. Afegiu-hi els cargols escorreguts i la carn daurada i remeneu-ho bé. Poseu-hi aigua fins a cobrir els cargols i deixeu la cassola al foc fins que la salsa comenci a lligar.
  5. Quan la salsa comenci a agafar textura, afegiu-hi una picada d’ametlles i deixeu-ho coure uns minuts més.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat