Amb aquest plat, el restaurant Leche de Tigre participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per a la 'leche de tigre': poseu tots els ingredients en una liquadora o un túrmix, tritureu-los i coleu-los. Reserveu la 'leche de tigre' a la nevera.
  2. Per al cebiche: talleu el corball en quadradets o a trossos a l'estil sashimi. 
  3. En un bol, barregeu el peix amb sal, ají i coriandre. Afegiu-hi un glaçó per refrescar-ho.
  4. Afegiu el suc de dues llimes espremudes vigilant de no pressionar-les massa perquè no surti l'amargor de la llima. Deixeu-ho reposar 5-7 min.
  5. Talleu la ceba en juliana.
  6. Coeu-ho el moniato. Deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a daus
  7. Barregeu-ho el bol del peix amb moviments embolcallants i afegiu-hi la 'leche de tigre'. Repartiu-ho en quatre plats i acabeu-ho amb un parell de rodanxes de bonítol cuit, uns daus de moniato, una fulla d'enciam i una mica de blat de moro, cuit i torrat.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.