Preparació

  1. Fregiu el pulmó i el cor tallats a daus en una cassola amb oli i reserveu-ho.
  2. En el mateix oli, fregiu el fetge i la sang, tallats a daus, i reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, feu un sofregit amb l’all, la ceba, el tomàquet, el llorer i la farigola.
  4. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  5. Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure 2 min, tot remenant-ho. 
  6. Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu-ho que vagi coent lentament.
  7. Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment més.
  8. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  9. Serviu-ho acompanyat d’allioli.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat