Amb aquest plat, la Creperie Bretonne Annaíck participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Barregeu tots els ingredients de la massa, excepte l'oli i la mantega, en un recipient i bateu-ho bé fins que us quedi una massa líquida però espessa.
  2. Poseu una mica d'oli en una paella perquè la crep no s'enganxi. Escalfeu-ho i poseu-hi un cullerot de massa. Esteneu-la de manera uniforma i deixeu que es dauri un parell de minuts.
  3. Per girar la crep, feu servir una espàtula de silicona. Doneu-li la volta i pinteu-la amb una mica de mantega.
  4. Poseu el formatge de cabra trossejat, uns trossets de poma i una cullerada de melmelada de gerds. Pinteu-ho tot amb una mica més de mantega.
  5. Afegiu-hi el salmó fumat i una mica de nata líquida i tanqueu la crep donant-li forma de quadrat. Serviu-ho.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.