Preparació

  1. Passeu les cuixes d'ànec per una flama per netejar les plomes i rasqueu-les amb un ganivet. Renteu-les amb aigua. Cal eixugar-les bé amb un drap.
  2. Salpebreu les cuixes per ambdues bandes i poseu-les en una cassola amb oli d'oliva. Deixeu-les confitar a foc molt suau, 8 o 9 h.
  3. Mentrestant, poseu les mandarines en un cassó, pelades, amb el sucre, la llimona tallada a daus i el moscatell. Coeu-les a foc baix i remenant-ho fins aconseguir una textura suau.
  4. Per decorar el plat podeu confitar un parell de mandarines en pell, tallades a rodanxes, en un almívar fluix. 

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat