Preparació

  1. Poseu una paella amb oli al foc i coeu-hi la carn picada de porc. Quan estigui daurada, passeu la carn a un bol i barregeu-la amb el bambú, el vinagre d'arròs, el sucre, una mica de sal i pebre.
  2. Prepareu els embolcalls de dimsum i poseu-hi una cullerada de farcit a l'interior. Tanqueu els embolcalls i pressioneu-ne les vores amb els dits fins a aconseguir segellar-los.
  3. Poseu els dim sum en una vaporera, cistella de vapor o en un colador gran i coeu-ho al vapor 5 min.
  4. Per a la salsa: barregeu tots els ingredients i serviu-la a part amb els dimsum.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.