Plat Favorit 2017

IGP Clementines de les Terres de l'Ebre

Una fruita molt dolça marcada pel clima i el sòl

IGP Clementines de les Terres de l'Ebre

IGP Clementines de les Terres de l'Ebre

Per ser bones, les clementines han de ser dolces, i les de les Terres de l'Ebre compleixen amb escreix aquest requisit: són més dolces de l'habitual i molt sucoses. El clima i el sòl de la zona atorguen a aquest producte de categoria extra i primera un sabor i una aroma especials, ja que és una combinació entre la mandarina comuna i una taronja amarga.

La seva pell d'un color taronja molt pronunicat és pròpia de les tres varietats que se'n conreen: clementina fina, clementina hernandina i clemenules.

 

Zona de producció

Comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Varietats

Clementina fina, clementina hernandina i clemenules.

Característiques

Són molt dolces i sucoses, i destaquen pel seu color taronja pronunciat.

Comercialització

Es poden trobar en caixes i envasos i en establiments de venda al detall. En tots els casos, hi trobareu el nom "Clementines de les Terres de l'Ebre. Indicació Geogràfica Protegida" i el logotip de la Indicació.

Consell regulador

Carretera Raval de Crist, s/n. 43500. Tortosa. Tel.: 977 50 29 45. citrics@soldebre.es. www.soldebre.es

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat