Plat Favorit 2017

Hostal dels Ossos

DOP Fesols de Santa Pau

Joan Massegur, xef del restaurant Hostal dels Ossos

Joan Massegur, xef del restaurant Hostal dels Ossos Xevi F. Güell

Amb una cuina basada en la tradició i la cuina casolana amb productes de la comarca, el xef Joan Massegur ha convertit l'Hostal dels Ossos en un referent de la cuina de la Garrotxa. Alguns dels exemples de cuina local que podreu degustar-hi són els cargols a l'adoba, el remenat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets, el platillo dels Ossos, l'ànec amb peres, els ossos d'espinada o l'escudella i carn d'olla (els dimarts al migdia).

L'Hostal dels Ossos va obrir les portes l'any 1976 i ofereix un ambient agradable i tradicional que recull la visió de tres generacions, des dels avis fins als néts. Disposa d'un menjador per a 130 comensals repartits en quatre sales i parc infantil per als més petits.

L'Hostal forma part del grup Cuina Volcànica, un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastrònomics mes arrelats a la comarca, partint de productes de la terra, i que han projectat una cuina a l'abast de tots els paladars. 

Hostal dels Ossos
Ctra. de Santa Pau, km 2,7. Batet de la Serra (Garrotxa).
Tel. 972 26 61 34

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat