Plat Favorit 2017

L'Algadir del Delta

DOP Arròs del Delta de l'Ebre

Joan Capilla, xef del restaurant L'Algadir del Delta

Joan Capilla, xef del restaurant L'Algadir del Delta Enrique Marco

Cuina autòctona, rica, variada i feta amb productes de proximitat. Aquesta és la filosofia que marca la feina de Joan Capilla, el xef d'aquest hotel restaurant ubicat en ple delta de l'Ebre, i que l'any 2014 va rebre la certificació de Gastronòmic per part de la Generalitat de Catalunya. Aquest distintiu reconeix la tasca diària de tot l'equip i és un premi a l'esforç per difondre la gastronomia catalana i ebrenca.

Tot plegat es nota, és clar, a la carta, mentre que la proximitat amb la Terra Alta, el Montsant i el Priorat es deixa notar a la carta de vins, que és especialment important. 

L'Algadir
Ronda dels Pins, 27-29. El Poblenou del Delta (Montsià).
Tel. 977 74 75 59.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat