Amb aquest plat, el restaurant Karakala participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients menys l'oli en un bol, i tritureu-los bé. Barregeu-ho.
  2. Feu boletes amb la massa resultant i fregiu-les, 3 min, fins que quedin ben daurades.
  3. Traieu les boles de la fregidora, escorreu-les bé i serviu el falàfel.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.