Preguntes més freqüents

1
Com s'han escollit els plats?
2
Com puc participar en aquest concurs?

Per participar-hi només has de ser usuari registrat del web Cuina.cat. Si no ho ets, t'hi pots fer en aquest enllaç​. Una vegada registrat, pots votar la teva opció des de la pàgina de votació del concurs.

3
Com s'escullen els guanyadors dels premis?

Els premis es reparteixen de forma aleatòria entre tots els vots rebuts. Cada participant pot votar més d’una vegada si vol augmentar les seves possibilitats de guanyar un premi.

4
Quantes vegades hi puc participar?

Les votacions estan limitades de forma que un usuari pot votar una vegada cada hora. Això vol dir que si has votat, hauràs d'esperar fins que se t'habiliti de nou la possibilitat de tornar-ho a fer.

5
Tinc més possibilitats de guanyar un premi si voto més d'una vegada?

No. Només podràs optar a un premi a cada fase del concurs.

6
M'ha tocat un premi: què he de fer?

Cada dimecres publicarem a la pàgina "Premis" una llista amb els guanyadors de la setmana. Si ets dels afortunats, t'has de posar en contacte amb Sàpiens Publicacions a través del correu electrònic sapiens@sapienspublicacions.cat. Si en el període de 7 dies naturals no t'hi has posat en contacte, s'entendrà que renuncies al premi i caducarà el dret a qualsevol reclamació.

7
Puc canviar el premi? Què passa si em toca un premi que no m'interessa?

Els premis no es poden canviar ni modificar i, en tots els casos, estan subjectes a les condicions particulars de cada un dels premis, unes condicions que especifiquem en les descripcions dels premis que sortegem i que publiquem al web del concurs. Si el premi no t'interessa, hi pots renunciar si no el reclames en el transcurs dels 7 dies naturals posteriors a la publicació del teu nom en la llista de guanyadors.

8
Com m'enviaran el premi?

El premi s'ha de reclamar en els primers 7 dies naturals des del moment en què es publica al web del concurs la llista amb els noms dels guanyadors/es. Si et trobes entre els premiats, has d'escriure un correu electrònic a sapiens@sapienspublicacions.cat i reclamar el teu premi. Una vegada confirmem que ets uns dels premiats, t'explicarem què has de fer per gaudir del premi.

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats als 12 restaurants que han cuinat els plats finalistes, obres gastronòmiques de referència, estris de cuina... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
taula restaurant

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat