Amb aquest plat, el restaurant HaHa participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu l'arrós sobre la fulla d'alga fins a cobrir-la i deixant la part superior sense arròs.
  2. Amb una cullera, poseu una mica de tokibo de wasabi. Afegiu-hi la ceba cruixent, cogombre ratllat, micro mesclum i el cranc.
  3. Enrotlleu el maki amb cura i talleu-lo en vuit trossos. Serviu-lo amb una mica de salsa de miso dolça.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.