Preparació

  1. Elaboreu els panets de la mateixa manera que es fa el pa tradicional, afegint olives negres de la varietat empeltre esmicolades a la massa.
  2. Escaliveu els tomàquets i l’arengada (si és posible, al foc de llenya). Quan estiguin llestos, peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts, esmicoleu l'arengada i traieu-ne les espines.
  3. Traieu el pinyol de les olives i talleu el raïm a trossets.           

Per a l'oli emulsionat d'oliva empeltre

  1. Poseu l'oli verge amb la polpa de les olives en un got i tritureu-ho fins que quedi com un puré.

Per al muntatge i presentació

  1. Talleu la part de dalt dels panets i traieu-ne la molla, poseu-hi una mica d'arengada i de raïm, intercalats, i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
  2. Escalfeu la miniclotxa i el tomàquet al forn uns minuts.
  3. Poseu els tomàquets escalivats amb un mini xarrup i al damunt un rajolí d’oli del puré d’oliva empeltre. Acabeu el plat amb un raig d'oli i uns grans de raïm moscatell per decorar.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat