Preparació

  1. Poseu la mitjana en un recipient tapat i poseu-lo a la nevera tot un dia, perquè perdi l'aigua. Després, traieu-la i eixugueu-la amb paper abosorbent.
  2. Netegeu el recipient i poseu-hi la vedella. Cobriu-la amb l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i poseu-la de nou a la nevera, 3 dies.
  3. Al moment de preparar la mitjana, traieu-la de l'oli i coeu-la a la brasa de carbó, al vostre gust. La podeu acompanyar amb una guarnició de patata feta al vapor amb un toc de brasa i tomàquets a la brasa.
  4. És una recepta senzilla en què el més important és la maceració. Un recordatori de quan no hi havia neveres i, sobretot en temps de la matança del porc, era una manera de conservar la carn.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.