Preparació

  1. Coeu les mongetes remullades de la nit abans fins que estiguin tendres.
  2. En una cassola de ferro, fregiu els alls picats amb oli d´oliva. Quan estiguin daurats, afegiu-hi els bolets i deixeu-los coure uns minuts.
  3. Incorporeu la botifarra del perol esparracada i salteu-ho tot. En un plat, poseu les mongetes, i, per sobre, la barreja de bolets i botifarra. Acabeu-ho amb una mica de cibulet picat per sobre.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat