Els mitjans catalans segueixen amb atenció El Plat Favorit

L'èxit del concurs ha despertat l'interès de la premsa local i de la nacional

Recull de premsa de la segona edició d'El Plat Favorit

Recull de premsa de la segona edició d'El Plat Favorit

El concurs que ha escollit per segona vegada el plat favorit dels catalans ha tingut repercussió a les xarxes i, també, als mitjans, que han estat molt pendents d’El Plat Favorit des de l'inici fins al final.

Premsa local

La premsa local s'hi ha implicat especialment, ja que tots els plats, excepte el relacionat amb la IGP Pa de Pagès Català, estaven lligats a un territori molt concret. Detallem a continuació els mitjans que se'n van fer ressò:

Valls

Lleida

  • Com no podia ser d'una altra manera, La Mañana va defensar el plat fet amb la DOP Pera de Lleida

El Prat de Llobregat

El Pota Blava va omplir moltes pàgines als mitjans locals i comarcals; a més, de rebre el suport de l’Ajuntament del Prat. Va aparèixer a ElBaix.catEl Prat al Dia, La Premsa del Baixl’Associació de Gastronomia i Turisme o al blog Pratencs.cat. El Prat TV va preparar quest vídeo per parlar de la recepta guanyadora.

Alt Penedès

Tarragona

  • Al diari Més Digital, Francesc Murgadas va veure el concurs com una oportunitat per "crear un nou receptari tradicional per al segle XXI". Aquest article també es va poder llegir al valencià Terra Veu​.
  • DelCamp.cat i el Diari de Tarragona van donar suport a l’Avellana.
  • A la seva edició en paper, el Diari de Tarragona va dedicar una doble pàgina amb informació i fotografies de tots els plats tarragonins que han participat a la segona edició d’El Plat Favorit. 

Diari de Tarragona Recull

La proclamació del guanyador

La proclamació del guanyador d'El Plat Favorit ha comptat amb el seguiment de nombrosos mitjans d'àmbit nacional.

  • A més de seguir el concurs a la secció setmanal del programa ‘Estat de Gràcia’, els oients de Catalunya Ràdio han pogut seguir el desenvolupament de la final gràcies a una àmplia cobertura del Fòrum Gastronòmic de Girona.
  • El Punt Avui i el diari especialitzat l’Econòmic van dedicar la mateixa notícia al Fòrum Gastronòmic de Girona i van mencionar el tast dels plats finalistes, amb protagonisme per la Poma de Girona.
  • El blog Gastronomistas va publicar una notícia amb les dues receptes dels plats finalistes.
  • La periodista Cristina Jolonch va fer una crònica a La Vanguardia sobre la final a Girona i va destacar ‘el bon moment de la gastronomia del Baix Llobregat’, ja que tant Susana Aragón, l’autora del plat guanyador, com Albert Mediola, el xef proclamat Cuiner de l’Any 2017, són de la mateixa comarca.
  • La revista digital Ets el que menges, a més de mostrar la recepta del Pota Blava, ha parlat del restaurant vencedor, el Cèntric Gastrobar.
  • Després de conèixer el guanyador, Catalunya Informació emet la setmana del 20 al 26 de novembre el microespai 'Tips', en què Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós expliquen què té d'especial el pollastre de pota blava.

> Escolta aquí la secció del Plat Favorit a Catalunya Ràdio

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 26.627 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 26.627 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat