Amb aquest plat, el restaurant Lamun Cuina Thai participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi primer totes les hortalisses, tallades a trossets. Salteu-ho fins que les verdures quedin toves.
  2. Netegeu el pollastre, talleu-lo a trosses i afegiu-lo al wok. Salteu-lo fins que quedi cuit.
  3. Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, la salsa de peix, la salsa d’ostres, les tallarines d’arròs i 350 ml d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  4. Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
  5. Abans de servir-ho, prepareu la salsa, barrejant tots els ingredients, i salseu el pad thai. Serviu-lo calent, amb els acompanyaments. 

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.