Amb aquest plat, el restaurant Terrazza Ravello participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un bol. Escalfeu una petita part d’aigua (100 ml) i desfeu-hi el llevat amb l’ajuda d’una cullera. Incorporeu-ho al bol de la farina i comenceu a pastar-ho.
  2. Afegiu-hi la resta d’aigua i la sal. Aneu-ho pastant fins que la massa se us desenganxi de les mans.
  3. Poseu la massa sobre la taula i continueu pastant-la fins que quedi ben llisa (podeu fer un repòs entre pastament i pastament d’uns 10 min).
  4. Poseu la massa en un bol i cobriu-la amb un drap de cuina; deixeu-la reposar 3 h o fins que dobli el volum.
  5. Estireu-la amb un corró, donant-li la forma i la mida que vulgueu.
  6. Per a la pizza: esteneu la massa amb les mans sobre una superfície enfarinada fins que quedi un cercle rodó de la mida de la safata on coureu la pizza. Treballeu la massa des del centre cap enfora, deixant sense tocar els últims 2 cm de la vora, perquè pugi bé i quedi cruixent.
  7. Esteneu la salsa de tomàquet sobre la massa. Escorreu la mozzarella i talleu-la a rodanxes fines. Repartiu-la sobre la pizza, i també les fulles d'alfàbrega.
  8. Enforneu-la a 250 ºC, 14-16 min, fins que la vora quedi ben daurada i cruixent. Traieu-la del forn i serviu-la acabada de fer.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.