Els plats

Aquest 2018, la redacció de la revista CUINA hem proposat una llista de 12 plats tradicionals d'àrees geogràfiques ben concretes: comarques, pobles o fins i tot barris. Són receptes que s'han fet conegudes arreu del país, però que sempre s'associen al topònim del seu lloc d'origen. Pensem que la riquesa de la cuina catalana rau en la suma d'aquestes singularitats​​​​.​​

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat