Amb aquest plat, el restaurant Hula Poke participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Prepareu tots els ingredients, tallats a trossos, i deixeu-los a punt en bols separats.
  2. En el bol de servir, aneu-hi posant els ingredients perquè quedin ben repartits. Els podeu posar barrejats o repartir-los per grups, per donar color al resultat final.
  3. Amaniu-ho amb la salsa teriyaki i ja ho podreu servir.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.