Superxefs, a la cuina! 200 receptes per als petits de la casa

Sortegem la col·lecció completa dels llibres de receptes i consells per cuinar amb tota la família de l’Ada Parellada

Els quatre volums de la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!'

Els quatre volums de la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!'

Si sou uns cuinetes, segur que us agrada compartir aquesta passió amb els vostres fills transmetent-los aquest gust per cuinar. Si és així, segur que us agrada la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!', quatre volums amb 200 receptes perquè els petits de la casa s'ho passin d'allò més bé cuinant. Són receptes pensades per a nens d'entre 6 i 12 anys amb les indicacions i la supervisió d'una autèntica crack de la cuina, l'Ada Parellada. La col·lecció es divideix en quatre volums amb 50 receptes cadascun, un per cada estació de l'any, per posar en valor la importància dels productes de temporada. 

Sols o acompanyats
Són receptes saboroses, equilibrades, saludables i pensades perquè les puguin preparar sols o, millor encara, amb la vostra ajuda. Als llibres, plens d'il·lustracions i amb un estil de redacció amè i directe, els nens trobaran els millors consells per posar-se mans a l'obra. A més de les receptes, hi trobaran consells i trucs de la xef del Semproniana, descripcions dels diferents aliments, propostes de menús per a les ocasions especials i, al final de cada volum, el Test del Superxef, un joc de preguntes i respostes al voltant de la cuina i l'alimentació. No és la primera vegada que l'Ada se submergeix en el món de la cuina infantil: també són seus els llibres com 'A dinar!: receptari pràctic perquè els nens mengin de tot' i 'Més enllà dels macarrons: com aconseguir que els teus fills mengin sa'. Ara, amb la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!', dóna un pas més i s'implica en una obra elaborada i pensada per a un públic infantil.

Quin és el Plat Favorit dels Catalans?
Aquest any, i ja en portem tres, tornem a organitzar 'El Plat Favorit dels Catalans'. Ara, 12 receptes tradicionals d'arreu del país competiran per convertir-se en el vostre plat preferit. En aquesta tercera edició, el concurs es farà entre el 22 d'octubre i el 19 de novembre i es dividirà en quatre fases. En la primera fase (del 22 al 31 d'octubre) competiran els 12 plats. D'aquests, només se'n classificaran quatre, que seran els que s'enfrontaran en les dues semifinals del concurs (la primera serà del 31 d'octubre al 7 de novembre, i, la segona, del 7 al 14 de novembre). La gran final enfrontarà durant una setmana els plats classificats en les dues semifinals. El vencedor es farà públic el dilluns 19 de novembre, cap a les 15.30 h, al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Sortegem centenars de premis entre els participants
Com cada any, sortejarem premis cada setmana entre tots els participants. Per optar-hi haureu d'accedir al web amb el vostre usuari i votar pel vostre plat (podreu votar una vegada cada hora), o crear-vos-en un en cas que no en tingueu. A més, aquest 2018 seguirem presents al programa 'Estat de Gràcia', de Catalunya Ràdio. Cada dimecres, el director del CUINA, Josep Sucarrats, anunciarà en directe els guanyadors de cada fase. I si voleu tenir informació actualitzada en qualsevol moment del dia, seguiu-nos a Twitter​ amb l'etiqueta #platfavorit

Ja ho sabeu: voteu i opteu pels premis!

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat