Un lot de productes Alemany per gaudir del torró, la mel i l'Agredolç

En aquest lot gurmet trobareu els millor productes de Torrons i Mel Alemany i els més innovadors

Al lot de productes Alemany hi trobareu torrons, mels i el seu nou producte, l'Agredolç

Al lot de productes Alemany hi trobareu torrons, mels i el seu nou producte, l'Agredolç

Aquesta caixa de forma hexagonal és tot un regal per als sentits, un lot de Torrons i Mel Alemany que conté els seus productes més tradicionals i, també, noves propostes. A l'interior hi trobareu cinc torrons de qualitat suprema: el dur, el crocant, de crema torrada, de bombó amb ametlla i el tou (conegut popularment com de Xixona). També podreu gaudir de la seva mel amb gelea real, amb crema d'ametlla, amb pell de taronja i amb pròpolis. Al petit paquet hi ha tres mels més, de taronger, de castanyer i de romaní, aquestes de format petit i amb una cullera especial.

A més a més, inclou dues ampolles del seu producte més innovador, l'Agredolç: un producte elaborat amb vinagre ecològic de cabernet sauvignon i moscatell combinats amb mel de taronger i de castanyer. Una de les ampolles és la de moscatell amb mel de taronger, i l'altra, la de cabernet amb mel de castanyer.

Quin és el Plat Favorit dels Catalans?
Aquest any, i ja en portem tres, tornem a organitzar 'El Plat Favorit dels Catalans'. Ara, 12 receptes tradicionals d'arreu del país competiran per convertir-se en el vostre plat preferit. En aquesta tercera edició, el concurs es farà entre el 22 d'octubre i el 19 de novembre i es dividirà en quatre fases. En la primera fase (del 22 al 31 d'octubre) competiran els 12 plats. D'aquests, només se'n classificaran quatre, que seran els que s'enfrontaran en les dues semifinals del concurs (la primera serà del 31 d'octubre al 7 de novembre, i, la segona, del 7 al 14 de novembre). La gran final enfrontarà durant una setmana els plats classificats en les dues semifinals. El vencedor es farà públic el dilluns 19 de novembre, cap a les 15.30 h, al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Sortegem centenars de premis entre els participants
Com cada any, sortejarem premis cada setmana entre tots els participants. Per optar-hi haureu d'accedir al web amb el vostre usuari i votar pel vostre plat (podreu votar una vegada cada hora), o crear-vos-en un en cas que no en tingueu. A més, aquest 2018 seguirem presents al programa 'Estat de Gràcia', de Catalunya Ràdio. Cada dimecres, el director del CUINA, Josep Sucarrats, anunciarà en directe els guanyadors de cada fase. I si voleu tenir informació actualitzada en qualsevol moment del dia, seguiu-nos a Twitter amb l'etiqueta #platfavorit

Ja ho sabeu: voteu i opteu pels premis!

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat