Preparació

  1. Poseu els fesols en remull el dia abans. Bulliu els fesols unes 2 h, aproximadament, i afegiu-hi la sal al final.
  2. Desfeu la botifarra de perol a la paella amb el llard de porc i salteu-ho uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Talleu els bolets ben petits i afegiu-los a la botifarra esparracada.
  4. Barregeu els fesols de Santa Pau amb la botifarra esparracada i els bolets. Acabeu-los de saltar fins que s’impregnin els gustos.
  5. Munteu el plat en una cassoleta i acabeu-lo amb unes rostes de cansalada.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat