Amb aquest plat, el restaurant Tandoor participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per al farcit: aixafeu la patata fins que en quedin grumolls d'entre 0,5 i 1 cm. Reserveu-la.
  2. Sofregiu el comí i el coriandre en gra, 2 min. Afegiu-hi els pèsols i sofregiu-ho tot 4 min més.
  3. Incorporeu-hi la resta d'espècies i la sal.
  4. Barregeu els pèsols especiats amb la patata i reserveu-ho.
  5. Per a la massa: mescleu tots els ingredients secs. Afegiu-hi l'oli i barregeu-ho. Incorporeu-hi l'aigua i pasteu-ho. Reserveu-ho. 
  6. Separeu la massa en porcions de 50 g i estireu-la. Partiu-la per la meitat i formeu una mena de con. Farciu els cons amb les verdures i tanqueu-los, pressionant bé.
  7. Fregiu les samosses a 190 ºC i serviu-les.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.