Preparació

Per a la mantega d'anxoves:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Piqueu les anxoves ben fines amb ganivet.
  3. Acabeu de pomar la mantega amb les anxoves fins que quedi tot ben integrat.
  4. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-ho a la nevera 2 h perquè agafi cos.

Per a la mantega d'oliva morta:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Desosseu les olives.
  3. Piqueu les olives ben fines amb un ganivet.
  4. Acabeu de pomar la mantega amb les olives fins que quedi tot ben integrat.
  5. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera unes 2 h perquè agafi cos.

Per a la mantega de ceps:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Lamineu el cep i daureu-lo en una paella amb una mica d’oli i sal.
  3. Piqueu les làmines de cep ben finament amb un ganivet.
  4. Acabeu de pomar la mantega amb el cep fins que quedi tot ben integrat.
  5. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera 2 h perquè agafi cos.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat