Preparació

  1. Poseu la vedella, les verdures talladles, ½ l de brou, el vi, la canyella, el llorer, la farigola, la nou moscada, sal i pebre en una cassola i coeu-ho a foc fort, 20 min. 
  2. Abaixeu el foc i coeu-ho 90 min més, vigilant que no quedi sec i remenant-ho de tant en tant. Durant la cocció, afegiu el ½ l de brou que queda.
  3. 15 min abans d’acabar la cocció, poseu els bolets nets a la cassola i coeu-los 5 min.
  4. Prepareu la picada i afegiu-la a la cassola juntament amb una cullerada de tomàquet fregit concentrat. Deixeu-ho reposar una estona abans de servir-ho.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.