Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quinzena del pèsol garrofal

Pèsols amb botifarra negra

Pèsols amb botifarra negra

Els dijous, divendres i dissabtes, del 4 al 17 de febrer, el restaurant Windsor de Barcelona celebra la quinzena gastronòmica del pèsol garrofal, amb un menú de degustació especial per gaudir d'aquest llegum. Amb un preu de 77,50 euros per comensal, el menú inclou propostes com el tàrtar de pèsols i mango amb cranc reial, la garota fresca amb pèsols i tòfona negra, els 'callos' de mar guisats amb pèsols, carxofes i botifarra negra, l'arròs cremós de pèsols i cap de gamba, la sobrecostella de bou Angus amb pèsols i la menestra dolça de pèsols amb fruites i flors, entre d'altres. El preu inclou el pa, però no les begudes.

PREU
77,50 €

MÉS INFORMACIÓ

Restaurant Windsor

Còrsega, 286

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: