Troba la teva recepta

10 Receptes de novembre

Agafeu idees per alimentar-vos aquest mes

CUINA.CAT

29/10/2019

Us proposem elaborar plats amb verdures i fruites de temporada i de proximitat, perquè us quedin uns plats d'allò més frescos i naturals.  

01 Macarrons amb bolets

Macarrons amb bolets

Macarrons amb bolets

Anar a collir bolets és una de les activitats que podeu fer aquest novembre, és divertit, estan ben bons i, a part, ens obren un ventall de possibilitats a la cuina. En aquest cas, un plat de pasta, perquè tant grans com petits en gaudeixin.

Llegiu la recepta completa

02 Crestes farcides de caqui

Crestes farcides de caqui Becky Lawton

Crestes farcides de caqui

El caqui és una fruita lleiscosa, que alguns detestaran menjar perquè és inevitable acabar amb les mans brutes. Aquesta recepta us en dóna la solució: poseu el caqui com a farciment d'aquesta pasta dolça que podreu menjar amb les mans sense embrutar-vos-les.

Llegiu la recepta completa

03 Gratinat d'ous amb bolets

Gratinat d'ous amb bolets

Gratinat d'ous amb bolets

Una altra opció per cuinar els bolets és integrar-los en la clara d'ou i fer-ne un gratinat. En aquesta recepta el gust dels bolets predomina en tot el plat. 

Llegiu la recepta completa

04 Bavaresa de taronja

Bavaresa de taronja Gemma Clofent

Bavaresa de taronja

Els tarongers donen els seus fruits d'octubre a maig, per tant en podem gaudir durant mig any. Us presentem una recepta que no és exclusiva d'aquest mes de novembre, sinó que la podreu repetir uns quants cops al llarg de l'any!

Llegiu la recepta completa

05 Tronxos de bleda gratinats

Tronxos de bleda gratinats

Tronxos de bleda gratinats

Si voleu menjar un plat de verdura que estigui ben condimentat i resulti bo per al paladar, preneu nota del que podeu fer amb unes bledes.

Llegiu la recepta completa

06 Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Aquest plat no inclou cap dels ingredients convencionals del sushi, però sí que en reprodueix la forma. L'estètica, per tant, és impecable; i el gust, europeitzat, també!

Llegiu la recepta completa

 

07 Amanida de llenties

Amanida de llenties

Amanida de llenties, tomàquet, germinats de porro, ceba i pebrot

Si voleu una preparació ràpida i senzilla, elaboreu aquesta amanida original i nutritiva. 

Llegiu la recepta completa

08 'Macarons' de llimona

'Macarons' de llimona

Macarons de llimona

Unes postres més elaborades i adients per a aquestes dates són els 'macarons' de llimona, ningú es pot resistir a aquests dolços francesos. 

Llegiu la recepta completa

09 Crema de carxofes amb carxofes confitades i xips de carxofa

Crema de carxofes amb carxofes confitades i xips de carxofa

Crema de carxofa amb carxofes confitades i xips de carxofa

Pels que preferiu menjar amb cullera, aquest plat no us decepcionarà. Només us cal un requisit: ser amants de la carxofa!

Llegiu la recepta completa

10 Trinxat de patata i col de la Cerdanya

Trinxat de patata i col de la Cerdanya

Trinxat de patata i col

Un plat tradicional que no pot faltar en el vostre receptari de novembre és el trinxat. És senzill i econòmic, només necessiteu col, patata i cansalada. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto