CUINA.CAT
16/10/2020Les mandonguilles són un dels plats més preuats i universals de la cuina tradicional. Agraden a la majoria i es poden cuinar de maneres molt diferents. Fregides, guisades, acompanyades amb una salsa, o bé amb tomàquet, verdures o acompanyant elles la pasta. Us seleccionem tres receptes de mandonguilles brutals.
Mandonguilles amb cloïsses i pèsols Becky Lawton
Les mandonguilles amb cloïsses i pèsols són una combinació entre una manera tradicional de cuinar-les ‒com és l'acompanyament amb pèsols, i verdures com el porro i la pastanaga‒ i la novetat de les cloïsses, que creen un contrast boníssim.
Mandonguilles de gambes i botifarra negra Becky Lawton
Unes mandonguilles ben diferents, fetes a casa i per a les quals haureu de barrejar la carn picada de porc o vedella amb una ració similar de carn picada de gamba, que podeu fer a casa mateix. Condimentades amb una salsa de verdures o unes mongetes, tindreu un plat molt complet.
Mandonguilles de calamar
I acabem amb una proposta nova com és aquesta recepta que barreja la carn picada de porc amb el calamar. Primer caldrà saltar els calamars uns quants minuts i, un cop fet això, els trinxem amb la carn de porc. Una recepta original, suau i a la vegada cruixent, gràcies a una picada de fruits secs, galetes i all. Estem buscant el pitet ja.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.