Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 plats de mandonguilles brutals

Tres maneres ben diferents de cuinar-les

CUINA.CAT

16/10/2020

Les mandonguilles són un dels plats més preuats i universals de la cuina tradicional. Agraden a la majoria i es poden cuinar de maneres molt diferents. Fregides, guisades, acompanyades amb una salsa, o bé amb tomàquet, verdures o acompanyant elles la pasta. Us seleccionem tres receptes de mandonguilles brutals.

01 Mandonguilles amb cloïsses i pèsols

Mandonguilles amb cloïsses i pèsols Becky Lawton

Mandonguilles amb cloïsses i pèsols

Les mandonguilles amb cloïsses i pèsols són una combinació entre una manera tradicional de cuinar-les ‒com és l'acompanyament amb pèsols, i verdures com el porro i la pastanaga‒ i la novetat de les cloïsses, que creen un contrast boníssim.

02 Mandonguilles de gambes i botifarra negra

Mandonguilles de gambes i botifarra negra Becky Lawton

Mandonguilles de gambes i botifarra negra

Unes mandonguilles ben diferents, fetes a casa i per a les quals haureu de barrejar la carn picada de porc o vedella amb una ració similar de carn picada de gamba, que podeu fer a casa mateix. Condimentades amb una salsa de verdures o unes mongetes, tindreu un plat molt complet.

03 Mandonguilles de calamar

Mandonguilles de calamar

Mandonguilles de calamar

I acabem amb una proposta nova com és aquesta recepta que barreja la carn picada de porc amb el calamar. Primer caldrà saltar els calamars uns quants minuts i, un cop fet això, els trinxem amb la carn de porc. Una recepta original, suau i a la vegada cruixent, gràcies a una picada de fruits secs, galetes i all. Estem buscant el pitet ja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto