CUINA.CAT
26/11/2020La revista CUINA del desembre i gener ja és al quiosc i als supermercats BonPreu i Esclat! Un especial d'hivern que ve carregadíssim de receptes ideals per a aquest #Nadalkm0. Us en seleccionem tres de brutals.
'Coulant' de xocolata
Serà un Nadal diferent i, per això, ens hem proposat menjar-nos el torró d'una altra manera: dins d'un 'coulant' de xocolata!
Tàrtar d'alvocat, carbassó i poma Anna Garcia Frigola
Una altra de les receptes que hi trobareu és aquest tàrtar vegetarià: fàcil, bo i rapidíssim.
Calamars farcits d'albergínia i carn picada
Una altra meravella que nosaltres farem, sí o sí, aquestes festes. Us hi animeu?
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.