CUINA.CAT
29/10/2020'Koma' de verdures, 'flat bread' d'espinacs i panellets de 'mojito'. Només són tres de les receptes que trobareu al número de novembre de la revista, però us les hem recollit aquí perquè en feu un tast i al·lucineu amb les propostes d'aquest mes.
Panellets de 'mojito'
El primer que hem de fer al novembre, com cada any, és menjar panellets. De quina manera, sinó, hem de celebrar la Castanyada? Com que els de pinyons i els d'ametlla ja us els sabeu de memòria, al CUINA de novembre, la Gemma Clofent ens fa propostes una mica diferents, com aquests panellets de 'mojito'.
'Korma' de verdures
Al novembre, al CUINA us convidem a fer receptes sense pressa, fent xup-xup, i aquesta és una de les que ha preparat Núria Bàguena per al reportatge central de la revista. Potser no la tindreu a punt en mitja hora, però us assegurem que l'espera i la paciència valdran la pena!
'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt
Si en Popeie es delia pels espinacs, deu ser per alguna cosa, no? A nosaltres ens encanta aquesta verdura i per això us en proposem quatre receptes al CUINA de novembre. Una és aquest 'flatbread', una mena de crep tan completa i tan bona que no dubtareu ni un segon a tornar-la a fer sempre que pugueu.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: