Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes del CUINA de novembre que no et pots perdre

Hem triat tres receptes molt suculentes i bones que trobareu a la revista CUINA de novembre

CUINA.CAT

29/10/2020

'Koma' de verdures, 'flat bread' d'espinacs i panellets de 'mojito'. Només són tres de les receptes que trobareu al número de novembre de la revista, però us les hem recollit aquí perquè en feu un tast i al·lucineu amb les propostes d'aquest mes.

01 Panellets de 'mojito'

Panellets de 'mojito'

Panellets de 'mojito'

El primer que hem de fer al novembre, com cada any, és menjar panellets. De quina manera, sinó, hem de celebrar la Castanyada? Com que els de pinyons i els d'ametlla ja us els sabeu de memòria, al CUINA de novembre, la Gemma Clofent ens fa propostes una mica diferents, com aquests panellets de 'mojito'. 

02 'Korma' de verdures

'Korma' de verdures

'Korma' de verdures

Al novembre, al CUINA us convidem a fer receptes sense pressa, fent xup-xup, i aquesta és una de les que ha preparat Núria Bàguena per al reportatge central de la revista. Potser no la tindreu a punt en mitja hora, però us assegurem que l'espera i la paciència valdran la pena!

03 'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

Si en Popeie es delia pels espinacs, deu ser per alguna cosa, no? A nosaltres ens encanta aquesta verdura i per això us en proposem quatre receptes al CUINA de novembre. Una és aquest 'flatbread', una mena de crep tan completa i tan bona que no dubtareu ni un segon a tornar-la a fer sempre que pugueu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: