Consells de cuina La Vanguardia

4 flams salats

Els flams no només poden ser postres dolces. Us ensenyem quatre entrants originals!

CUINA.CAT

12/10/2017
01 Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Aquest flam d'alvocat que ens proposa Marga Muñoz és fresc, lleuger i, sobretot, saludable. L'alvocat és considerat un 'superaliment' per les nombroses propietats nutritives que ens aporta, ja que un únic alvocat conté fins a 20 vitamines! Així, doncs, és perfecte per donar sabor i una mica de color a aquest flam!

Llegiu la recepta sencera

02 Flam de vieires

Flam de vieires

Flam de vieires amb brou de marisc

El flam que ens proposa Mercè Navarro és l'acompanyament ideal per a un plat sofisticat de vieires i brou de marisc. Cal dir que en aquesta recepta el protagonista no és el flam, ja que la competència del peix és massa exigent. Tot i això, el flam ens servirà de complement ideal i agafarà tot el gust mariner!

Llegiu la recepta sencera

03 Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Tres ingredients principals i una mica de modernitat. Jaume Saumell ens proposa barrejar el tomàquet amb gelatina per donar-li atractiu visual i convertir-lo en flam. D'aquesta manera a la torrada només li falta un bon pernil i fer-ne una bona mossegada! Fàcil i original per fer donar la volta a una de les tapes més clàssiques!

Llegiu la recepta sencera

04 Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

El flamet de cirerol és discret i lleuger, tot i que no per això menys saborós. El toc salat de l'anxova aporta la força necessària al plat i es converteix en el protagonista del flam que ens proposa Mariona Quadrada. No cal dir que si són anxoves de l'Escala, molt millor!

Llegeix la recepta sencera

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto