Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 plats de porc ideals per Dijous Gras

Una selecció de les receptes més suculents

CUINA.CAT

19/02/2020

La gran festa porcina del Dijous Gras mereix reverenciar els talls més nobles d'una de les carns més consumides del món. Aneu amb compte, no tots els talls i les seves elaboracions són iguals! Us presentem un receptari amb sis plats ben diferents i en el qual podreu triar la part del porc que més preferiu.

01 Costella de porc amb llima i gingebre

Costella de porc amb llima i gingebre

Costella de porc amb llima i gingebre

La costella és una de les parts més gustoses del porc. Us presentem un plat per llepar-se'n els dits. Coeu les costelles al forn i completeu la safata amb ceba, mel, gingebre i suc de llima. Afegiu una mica de vi blanc, el plat tindrà un sabor més intens!

Llegiu la recepta completa

02 Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada

Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada

Agulla de porc amb salsa de Magenc de cabra i ceba caramel·litzada

L'agulla de porc cal cuinar-la amb calma. Atreviu-vos a preparar un plat que s'ha d'acompanyar de la ceba caramel·litzada i de la crema de formatge de cabra. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

03 Stroganoff de cap de llom

Stroganoff de cap de llom

Stroganoff de cap de llom

L'Stroganoff és un plat de filet de vedella tallat en trossos petits. Prepareu un sofregit amb les tàperes, els cogombrets, tomàquet, mostassa, estragó, tabasco i nata. Afegiu la salsa espessa als daus de cap de llom.   

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de peus de porc amb carxofes, ruca i encenalls de foie

Amanida de peus de porc amb carxofes, ruca i encenalls de foie

Amanida de peus de porc amb carxofes, ruca i encenalls de foie

Els peus de porc no poden faltar en aquest receptari! Aquí teniu un plat acompanyat de carxofes, una barreja d'enciams i una vinagreta de gerds. Les làmines de foie semicuit donaran encara més sabor al plat!

Llegiu la recepta completa

05 Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Us presentem unes broquetes de porc ibèric ben ràpides i senzilles de preparar. Munteu la broqueta amb ceba i pebrot i el porc ibèric tallat a daus i fet a la planxa. El xarop de whisky és una opció ideal per completar i donar un toc original al plat.

Llegiu la recepta completa

06 Galtes de porc estofades amb mongetes del ganxet

Galtes de porc estofades amb mongetes del ganxet

Galtes de porc estofades amb mongetes del ganxet

Acabem amb un plat de galtes de porc estofades. Daureu-les al forn i coeu-les després amb les verdures tallades. Salteu les mongetes en una paella amb una mica de pernil. Completeu la recepta amb unes làmines de tòfona negra confitada. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: