Troba la teva recepta

7 sopes fredes i refrescants

La sopa és un plat molt bo i saludable, però quan fa més calor costa de menjar. Si busqueu fer sopes que refresquin el cos, aquí en teniu alguns exemples!

CUINA.CAT

03/04/2019
01 Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

A vegades és necessari començar un menú amb un primer plat fred i lleuger. En aquest moment, la sopa freda de pèsols és perfecta: saludable per la seva hortalissa, fresca per la seva temperatura i, a més, molt bona per la unió peculiar de curri i coco. Aquesta sopa es pot menjar calenta o freda, de les dues maneres té èxit a la taula!

Llegiu la recepta completa

02 Sopa freda de cítrics amb sorbet d'alfàbrega i oli d'oliva

Sopa freda de cítrics amb sorbet d'alfàbrega i oli d'oliva Becky Lawton

Sopa freda de cítrics amb sorbet d'alfàbrega o oli d'oliva

Aquesta sopa consisteix en un almívar de fruites amb consistència de xarop, decorat de manera acertada amb grills d'aranja, taronja, mandarina, nectarina i llima, i una bola de gelat d'alfàbrega. Al plat predomina el sabor cítric i dolç, amb diversos matisos per les diferents fruites que el componen, i, per descomptat, refrescant.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa freda de tomàquet i guacamole

Sopa freda de tomàquet i guacamole

Sopa freda de tomàquet i guacamole

El tomàquet és una hortalissa molt versàtil que es pot cuinar de diverses maneres, tant de calenta com de freda. En aquest cas, es fusiona amb el sabor dels llagostins i el guacamole, aconseguint un plat saborós i amb diversitat de regustos. Per altra banda, les gotes de tabasco li donen el punt de picant necessari per convertir-lo en un plat refrescant.

Llegiu la recepta completa

04 Gaspatxo

Gaspatxo Miquel Àngel Roque

Gaspatxo

És difícil trobar a algú que no hagi tastat el gaspatxo alguna vegada, un dels plats més tradicionals del país. La seva popularitat s'ha mantingut amb el temps, encara que existeixen mil variacions, cadascuna més bona que l'anterior. Si mai heu fet aquesta sopa o beguda tan refrescant, aquí us deixem una recepta senzilla i ràpida de fer, per moments d'emergència a l'estiu en els quals el calor és insuportable.

Llegiu la recepta completa

05 Sopa freda de síndria i meló amb iogurt

Sopa freda de síndria i meló amb iogurt

Sopa freda de síndria, meló i iogurt

Les sopes de fruites serveixen com a primer plat o com a postres! En aquest cas, es combina la síndria, el meló i les prunes amb iogurt grec per tal de crear una crema refrescant i dolça, ideal per acabar un àpat. Com en altres receptes, la seva preparació és molt senzilla, ja que només es precisa triturar la síndria, tallar les fruites i barrejar-ho tot amb el iogurt.

Llegiu la recepta completa

06 Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró Gemma Clofent

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró

A vegades no cal recórrer a la fruita o a les hortalisses per fer una sopa freda, com és aquest cas, que n'utilitza només uns pocs gerds per donar color i sabor al plat. Els ingredients principals d'aquest plat són la xocolata blanca i el gelat de torró, que aporten frescor a la sopa i molta dolçor. Per altra banda, hi ha un contrast de textures molt interessant gràcies al gelat, la sopa i els cruixents.

Llegiu la recepta completa

07 Sopa de gerds

Sopa de gerds

Sopa de gerds i maduixots amb vainilla i sorbet de iogurt

Un plat tan dolç que agradarà a tots els llaminers de la família. Els gerds i els maduixots, plats estrella de la primavera, poden fer una sopa molt refrescant i carregada de vitamines, ja que es tracta de dos fruites amb moltes propietats. Per altra banda, el sabor del iogurt grec és indispensable per donar un toc més suau al plat i que no sigui massa dolç. Tota una simbiosi de regusts.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto