Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes per posar-se en forma

Una proposta equilibrada i molt variada

CUINA.CAT

24/03/2020

Seguir la rutina d'exercici físic és més complicat aquests dies que som a casa. No podem transformar el menjador en un camp de futbol, ni l'habitació en un gimnàs. Si la vostra estona d'esport s'ha vist reduïda als estiraments o la classe de zumba que seguiu per Youtube, aquest article us serà útil. Us presentem una pila de plats molt enèrgics i saludables. Perquè la dieta és una de les parts més importants per estar en forma i podeu mantenir-la o fins i tot millorar-la sense sortir de casa. 

01 'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

El bol més potent que podeu preparar. Arròs, tonyina, alvocat, ceba amb un toc del pacífic! Tardareu ben poc a fer-lo i no us decebrà!

Llegiu la recepta completa

02 Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets AJJ Estudi

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

El plat de pasta en format d'amanida no pot faltar en un menú esportista. Prepareu un pesto de kale amb fulles d'alfàbrega, pinyons torrats, nous i una mica de parmesà. Combineu la pasta amb unes albergínies i uns cirerols. Que vagi de gust.

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de llenties amb endívia vermella

Amanida de llenties amb endívia vermella Becky Lawton

Amanida de llenties amb endívia vermella

Els llegums són essencials i són una font de ferro ideal per als esportistes i els no esportistes. Acompanyeu les llenties amb les verdures que més us agradin i amaniu-ho amb una mica de vinagre.

Llegiu la recepta completa

04 Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

La coliflor, encara que no us ho creieu, és un ingredient molt de moda entre els amants de l'exercici. Us proposem que l'acompanyeu amb una mica de greix de vedella i amb avellanes. 

Llegiu la recepta completa

05 Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

Esteu cansats de menjar sa i el cos us demana una bona hamburguesa? Opteu per aquesta de salmó, molt ric en omega-3. Això sí, no cal que completeu l'hamburguesa amb un rovell d'ou, enciam i tomàquet com a la recepta. Us haureu de conformar amb una bona amanida. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

06 Creps d’espinacs, panses i pinyons

Creps d’espinacs, panses i pinyons

Creps d'espinacs, panses i pinyons

Atreviu-vos a preparar aquestes creps d'espinacs, panses i pinyons. Són tan bones que no us en sabreu avenir! També podeu fer-ne una versió per a postres amb poma, maduixes, dàtils i llavors de carbassa. 

Llegiu la recepta completa

07 Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds

Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds Becky Lawton

Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds

Us presentem unes postres excel·lents. Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds. Us en llepareu els dits!

Llegiu la recepta completa

08 Amanida de créixens

Amanida de créixens Becky Lawton

Les amanides no fallen mai perquè permeten fer mil i una variacions. No cal que dineu, cada dia, l'amanida d'enciam, tomàquet i cogombre que ens feia la mare. Aquesta de créixens us agradarà! 

10 Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Una crema de verdures sempre és una bona idea. A més, els espàrrecs són diürètics. Se us acut una combinació millor? 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07-08 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto