CUINA.CAT
24/03/2020Seguir la rutina d'exercici físic és més complicat aquests dies que som a casa. No podem transformar el menjador en un camp de futbol, ni l'habitació en un gimnàs. Si la vostra estona d'esport s'ha vist reduïda als estiraments o la classe de zumba que seguiu per Youtube, aquest article us serà útil. Us presentem una pila de plats molt enèrgics i saludables. Perquè la dieta és una de les parts més importants per estar en forma i podeu mantenir-la o fins i tot millorar-la sense sortir de casa.
'Poke' hawaià
El bol més potent que podeu preparar. Arròs, tonyina, alvocat, ceba amb un toc del pacífic! Tardareu ben poc a fer-lo i no us decebrà!
Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets AJJ Estudi
El plat de pasta en format d'amanida no pot faltar en un menú esportista. Prepareu un pesto de kale amb fulles d'alfàbrega, pinyons torrats, nous i una mica de parmesà. Combineu la pasta amb unes albergínies i uns cirerols. Que vagi de gust.
Amanida de llenties amb endívia vermella Becky Lawton
Els llegums són essencials i són una font de ferro ideal per als esportistes i els no esportistes. Acompanyeu les llenties amb les verdures que més us agradin i amaniu-ho amb una mica de vinagre.
Coliflor amb greix de vedella i avellanes
La coliflor, encara que no us ho creieu, és un ingredient molt de moda entre els amants de l'exercici. Us proposem que l'acompanyeu amb una mica de greix de vedella i amb avellanes.
Hamburguesa de salmó
Esteu cansats de menjar sa i el cos us demana una bona hamburguesa? Opteu per aquesta de salmó, molt ric en omega-3. Això sí, no cal que completeu l'hamburguesa amb un rovell d'ou, enciam i tomàquet com a la recepta. Us haureu de conformar amb una bona amanida. Bon profit!
Creps d’espinacs, panses i pinyons
Atreviu-vos a preparar aquestes creps d'espinacs, panses i pinyons. Són tan bones que no us en sabreu avenir! També podeu fer-ne una versió per a postres amb poma, maduixes, dàtils i llavors de carbassa.
Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds Becky Lawton
Us presentem unes postres excel·lents. Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds. Us en llepareu els dits!
Amanida de créixens Becky Lawton
Les amanides no fallen mai perquè permeten fer mil i una variacions. No cal que dineu, cada dia, l'amanida d'enciam, tomàquet i cogombre que ens feia la mare. Aquesta de créixens us agradarà!
Crema d'espàrrecs amb ou escalfat
Una crema de verdures sempre és una bona idea. A més, els espàrrecs són diürètics. Se us acut una combinació millor?
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.