Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 18 al 24 de gener

La nostra proposta per al menú d'aquests dies

CUINA.CAT

15/01/2021

Comencem la segona part del gener amb uns quants plats ben nutritius. 

01 'Chirashi', arròs amb crudités

'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres

02 Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola

03 Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton

04 Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

05 Pastissets de blat de moro i porros

Pastissets de blat de moro i porros Becky Lawton

06 Gall negre del Penedès amb crumble de fruits secs

Gall negre del Penedès amb crumble de fruits secs

07 Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: