CUINA.CAT
15/01/2021Comencem la segona part del gener amb uns quants plats ben nutritius.
'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres
Primer plat: Amanida d'escarola i còctel de gambes
Segon plat: ‘Chirashi’, arròs amb crudités
Postres: Tiramisú de festucs i llimona
Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola
Primer plat: Pasta fullada amb anxova i albergínia
Segon plat: Crema de pèsols i espàrrecs silvestres
Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton
Segon plat: 'Birria' de xai
Crema de xirivia amb poma i xips de moniato
Segon plat: Llenguado amb taronja
Postres: Pastís de carbassa amb vainilla
Pastissets de blat de moro i porros Becky Lawton
Primer plat: Pastissets de blat de moro i porros
Segon plat: Arròs de pop de ses illes
Gall negre del Penedès amb crumble de fruits secs
Primer plat: Bledes amb mostassa acompanyades d'arròs i quinoa
Segon plat: Guisat de cigrons i llagostins
Postres: Pastís ràpid de cafè amb caramel
Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.