Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 22 al 28 de juny

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

22/06/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Xili amb carn

Xili amb carn

Dilluns

Dilluns comenceu amb una sopa de meló amb formatge de cabra. Un plat ben refrescant. De segon, us proposem xili amb carn. I, per postres, una coca de iogurt. Recepta de la Gemma Clofent

02 Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb un clàssic estiuenc: Un bon gaspatxo. I de segon, una pizza napolitana. I, per postres, evidentment, una bona Coca de Sant Joan. Us animeu a preparar-la?

03 Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja

Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja Food Photos / Cristina Rivarola

Dimecres

El primer plat de dimecres són uns espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja. De segon, us proposem unes croquetes de bacallà com les que fan a la Catacroquet. I, per postres, 

04 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, un sushi d'escalivada i aladroc. De segon, un clàssic: unes mongetes estofades. I, per postres, un clàssic de la nostra cuina: pa amb oli i xocolata. 

05 Arròs caldós de sípia i coliflor

Arròs caldós de sípia i coliflor Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una amanida ben fresca: de quinoa i tzatzki. De segon, un arròs caldòs amb sípia i coliflor que, agradarà, fins i tot, als que odieu la coliflor. I, per postres, torró casolà de xocolata, fruita seca i espècies. Perquè sí, podem menjar torró encara que no sigui Nadal. 

06 Pulled pork

Pulled pork Becky Lawton

Dissabte

Dissabte prepareu una coca de sardines amb hortalisses i olivada, pulled pork i, per postres, sopa de síndria amb gelat de vainilla. 

07 Arròs de tripa de bacallà

Arròs de tripa de bacallà

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb uns arancinis amb festucs, un arròs amb tripa de bacallà i, per postres, un pastís de tiramisú. Nyam! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto