Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 6 al 12 de juliol

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

06/07/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Amanida de primavera

Amanida de primavera Becky Lawton

Dilluns

Dilluns comenceu amb una amanida ben fresca, una amanida de primavera. De segon plat us proposem que viatgeu a Rússia, amb un stroganoff de cap de llum. I, per postres, us proposem uns gelats de pal de meló i gerds.

02 Llenties beluga amb nous i llagostins

Llenties beluga amb nous i llagostins

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb unes sardines a la planxa. De segon, unes llenties beluga amb nous i llagostins. I, per postres, un pa de pessic de gerds. 

03 Iogurt amb granissat de mora

Iogurt amb granissat de mora

Dimecres

El primer plat de dimecres és una recepta de Carme Ruscalleda, unes verdures amb romesco d'all negre. De segon, us proposem tofu a la graella amb macarrons de xiitake. I, per postres, un iogurt amb granissat de móra.

04 Filet farcit

Filet farcit

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, un suc d'api i cogombre. De segon, un filet farcit. Una recepta ideal per a l'estiu. I, per postres, una tatin de poma, recepta d'Ada Parellada. 

05 Arròs amb llet i xocolata blanca

Arròs amb llet i xocolata blanca Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de pasta molt original: un ravioli de gall negre amb parmentier de patata. De segon, xai amb albergínia. I, per postres, arròs amb llet i xocolata blanca.

06 'Arancini' d'arròs venere amb peix

'Arancini' d'arròs venere amb peix

Dissabte

Dissabte prepareu uns 'Arancini' d'arròs venere amb peix. De segon, un pollastre amb escamarlans i ceps i, per postre, un mousse de mango boníssim. 

07 Postres de préssec

Postres de préssec

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb una amanida freda de fideus soba, continua amb un llenguado al vapor i acaba amb unes delicioses postres de préssec. Ideals per aquesta temporada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto