CUINA.CAT
06/07/2020Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!
Amanida de primavera Becky Lawton
Dilluns comenceu amb una amanida ben fresca, una amanida de primavera. De segon plat us proposem que viatgeu a Rússia, amb un stroganoff de cap de llum. I, per postres, us proposem uns gelats de pal de meló i gerds.
Llenties beluga amb nous i llagostins
Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb unes sardines a la planxa. De segon, unes llenties beluga amb nous i llagostins. I, per postres, un pa de pessic de gerds.
Iogurt amb granissat de mora
El primer plat de dimecres és una recepta de Carme Ruscalleda, unes verdures amb romesco d'all negre. De segon, us proposem tofu a la graella amb macarrons de xiitake. I, per postres, un iogurt amb granissat de móra.
Filet farcit
Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, un suc d'api i cogombre. De segon, un filet farcit. Una recepta ideal per a l'estiu. I, per postres, una tatin de poma, recepta d'Ada Parellada.
Arròs amb llet i xocolata blanca Becky Lawton
S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de pasta molt original: un ravioli de gall negre amb parmentier de patata. De segon, xai amb albergínia. I, per postres, arròs amb llet i xocolata blanca.
'Arancini' d'arròs venere amb peix
Dissabte prepareu uns 'Arancini' d'arròs venere amb peix. De segon, un pollastre amb escamarlans i ceps i, per postre, un mousse de mango boníssim.
Postres de préssec
Diumenge, el menú comença amb una amanida freda de fideus soba, continua amb un llenguado al vapor i acaba amb unes delicioses postres de préssec. Ideals per aquesta temporada.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.