Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 15 al 21 de febrer

La nostra proposta gastronòmica per al menú i els tàpers d'aquests dies

CUINA.CAT

12/02/2021

Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. Bon profit! 

01 Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton

02 Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

04 Conill amb fruita seca

Conill amb fruita seca

05 Costellam de xai de llet amb coca de calçots

Costellam de xai de llet amb coca de calçots

06 Fideuà amb gambes i calamars

Fideuà amb gambes i calamars

Dissabte

07 Sardines a la planxa / Becky Lawton

Sardines a la planxa / Becky Lawton

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: