CUINA.CAT
12/02/2021Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. Bon profit!
Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton
Primer plat: Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra
Segon plat: Tàrtar de llobarro amb llagostins
Postres: Flam de coco d'Acapulco
Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta
Primer plat: Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta
Segon plat: Llata de vedella amb salsa agredolça
Postres: Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca
Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots Anna Garcia Frigola
Conill amb fruita seca
Costellam de xai de llet amb coca de calçots
Primer plat: 'Nems' vegans d'hortalisses i tofu cruixent
Segon plat: Costellam de xai de llet amb coca de calçots
Fideuà amb gambes i calamars
Primer plat: Fideuà amb gambes i calamars
Segon plat: Turbot amb espinacs a la catalana
Postres: 'Quindim'
Sardines a la planxa / Becky Lawton
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.