Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 15 al 21 de febrer

La nostra proposta gastronòmica per al menú i els tàpers d'aquests dies

CUINA.CAT

12/02/2021

Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. Bon profit! 

01 Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton

02 Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

04 Conill amb fruita seca

Conill amb fruita seca

05 Costellam de xai de llet amb coca de calçots

Costellam de xai de llet amb coca de calçots

06 Fideuà amb gambes i calamars

Fideuà amb gambes i calamars

Dissabte

07 Sardines a la planxa / Becky Lawton

Sardines a la planxa / Becky Lawton

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto