CUINA.CAT
18/05/2020Espaguetis amb gambetes vermelles i bitxo
Dilluns comenceu amb uns espaguetis amb gambetes vermelles i bitxo. De segon, prepareu un plat de peix, en aquest cas bacallà, acompanyat de ceps i faves. Confiteu-ho amb allioli, boníssim! I per postres, una recepta de la Carme Ruscalleda: merenga de roses i maduixes. Que vagi de gust!
Boletes energètiques Becky Lawton
Dimarts us proposem que feu un plat de pasta de verdures saltades amb espàrrecs amb balsàmic. De segon plat, costellam de xai amb fines herbes acompanyat de patates. La carn més aromàtica que us podeu imaginar! I per acabar el dia, unes boletes energètiques de dàtils, nous i coco. Ràpides, senzilles i molt saludables!
Cloïsses amb farigola Becky Lawton
El primer plat de dimecres és arròs a la milanesa. De segon, us proposem un plat primaveral, aromàtic i molt saborós: cloïsses amb farigola. I per postres, smoothie tònic de poma, remolatxa, maduixes i gerds. El batut més refrescant i antioxidant. Bon profit!
'Pancakes' d'ametlla amb fruita vermella
Dijous atreviu-vos amb uns pinxos de carpaccio amb ruca, panses i una vinagreta de mostassa, pebre negre i llimona. De segon, un plat molt tradicional: patates estofades. I per postres, 'pancakes' d'ametlla amb fruita vermella. Acompanyeu-los amb una mica de iogurt de coco i nibs de cacau!
Amanida de llenties i taronja AJJ Estudi
S'apropa el cap de setmana i us proposem una amanida de llenties i taronja. De segon plat, sardines marinades sobre compota de tomàquet. Us sorprendrà! Per acabar el menú, muffins amb pomes caramel·litzades i ametlles. Quina dolçor, nyam!
'Wrap' de pollastre amb safrà i amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja Food Photos / Cristina Rivarola
El dissabte prepareu unes llesques de pa amb ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo. De segon plat, 'wrap' de pollastre amb safrà amb amanida de ruca i fonoll amb aroma de taronja. I per postres, iogurt amb granissat de móra i crocant d'ametlles.
'Struddle' de fruites picants amb gelat de llet merengada Becky Lawton
Diumenge, el menú comença amb una lasanya de bolets. De segon plat, llenguado amb escopinyes, espinacs, poma tallada a dauets i emulsió de citronel·la! Per postres, 'struddle' de fruites picants amb gelat de merengada. Disfrutareu d'allò més!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.