CUINA.CAT
18/02/2021Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada, com la llimona o el carbassó.
Crema de bròquil
Primer plat: Crema de bròquil, salicòrnia i calamarsons
Segon plat: Stroganoff de cap de llom
Postres: Pastís de pastanaga amb crema de coco i salsa de taronja
Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA Food Photos / Cristina Rivarola
Primer plat: Rodanxes d'albergínia amb formatge i pinyons
Segon plat: Conill amb llenegues negres seques
Postres: Pastís de xocolata i avellanes
Amanida d'espàrrecs, mongetes tendres i ou amb pesto de cànem Becky Lawton
Segon plat: Quiche Lorraine de la mare de Xavier Pellicer
Pastís d'arròs amb mango i crema de coco
Segon plat: Orada amb verduretes i puré de bròquil
Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque
Primer plat: Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons
Segon plat: Filet de vedella amb salsa de mostassa
Paella de marisc
Primer plat: Seitons fregits amb vi blanc
Segon plat: Paella de marisc
Postres: Púding fred de llimona
Cuixa de xai al forn amb espècies Becky Lawton
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.