Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 22 al 28 de febrer

Emprèn la jornada amb força i uns plats per llepar-se'n els dits

CUINA.CAT

18/02/2021

Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada, com la llimona o el carbassó. 

02 Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA

Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA Food Photos / Cristina Rivarola

03 Amanida d'espàrrecs, mongetes tendres i ou amb pesto de cànem

Amanida d'espàrrecs, mongetes tendres i ou amb pesto de cànem Becky Lawton

04 Pastís d'arròs amb mango i crema de coco

Pastís d'arròs amb mango i crema de coco

05 Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque

06 Paella de marisc

Paella de marisc

Dissabte

07 Cuixa de xai al forn amb espècies

Cuixa de xai al forn amb espècies Becky Lawton

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto