Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 24 de febrer a l'1 de març

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

21/02/2020
01 Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral AJJ Estudi

Dilluns

Comenceu la setmana amb una amanida ben nutritiva i saborosa. Combineu l'arròs integral amb els espinacs i els talls de carbassa. No us oblideu dels cacauets. De segon plat, unes mandonguilles de xai amb espècies. I de postres, us proposem un smoothie de taronja molt energètic alhora que lleuger. Els dilluns seran més fàcils!

02 Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Dimarts

El primer plat de dimarts és uns raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia. Atreviu-vos a fer la pasta fresca farcida de poma i foie i disfrutareu d'allò més amb aquesta recepta. El rap amb cebes i gambes és un segon plat proteic i ben senzill de preparar. Tanquem el menú amb una ració de bunyols de quaresma, irresistibles!

03 Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans Becky Lawton

Dimecres

Dimecres, prepareu un carpaccio de carbassó amb guacamole i blat de moro torrat. Completeu-lo amb tomàquet, pebrot, ceba i alvocat. El plat clau del dia és una cassola de pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans. De postres, l'amanida de fruites amb gelatina d'ametlla és una recepta ràpida i senzilla i que us permet optar per una macedònia en almívar o per la fruites que més preferiu!

04 Cassola d'ous, tòfona i pernil

Cassola d'ous, tòfona i pernil Becky Lawton

Dijous

Per dijous us presentem un menú deliciós. De primer, una cassola d'ous, tòfona i pernil feta al forn. No us farà perdre el temps! El conill rostit amb fruites del bosc és un segon plat ben tradicional. Amaniu el conill amb una reducció de vi negre, brou de carn i mel. Us en llepareu els dits! I de postres, un caneló de pinya amb iogurt. Visca la fruita fresca!

05 Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Divendres

Ja tenim a sobre el cap setmana i us proposem una amanida de formatge fresc i alvocat amb una vinagreta de mango. De segon plat, bacallà amb samfaina. La millor preparació per a aquest peix! I de postres, un flam de coco. Munteu-lo amb una base de caramel i amb el platàn trossejat. 

06 Risotto de carxofes i pernil ibèric

Risotto de carxofes i pernil ibèric

Dissabte

El dissabte, comenceu el menú amb un risotto de carxofes i pernil ibèric. Afegiu-hi parmesà ratllat i tindreu un plat ben suculent! De segon plat, xai a la brasa amb romaní, all i confitura de pebrots. Completeu-ho amb unes patates. I de postres, uns creps de melmelada de maduixa. Munteu la nata amb una culleradeta de cafè soluble. Que vagi de gust!

07 Pastís invertit de pomes i mel

Pastís invertit de pomes i mel

Diumenge

Diumenge prepareu una lasanya de llonganissa i albergínia. Una recepta per sorprendre a tota la família! De segon plat, llenguado amb taronja i una salsa de licor de taronja i vainilla. Afegiu-hi dàtils tallats a tires. De postres, un pastís invertit de pomes i mel. No us en sobrarà pas per a la setmana vinent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: